Блог

Гравертон, друк на металі

11 Августа 2015

Технологія гравертон, або друк на металі, прийшла на вітчизняний ринок нещодавно. Але, незважаючи на те, що ця технологія досить молода, ринок поліграфічної та сувенірної продукції зустрів її з ентузіазмом. Головні причини популярності цієї технології полягають у її простоті, дешевизні та широких можливостях. Гравертон застосовується при виготовленні шильдів та накладок, дипломів та офісних табличок, кухлів, фамільних гербів, пам'ятних сувенірів – словом, при виготовленні будь-якої продукції, де потрібне зображення на металі. Друк на металі здійснюється шляхом сублімації. А відбувається це досить просто.
Спочатку створюється чорно-біле або кольорове зображення. Важливо, щоб роздільна здатність малюнка була високою – згодом це повідомить готовій картинці чіткість. Потім картинка із застосуванням спеціальних сублімаційних фарб переноситься на папір (для цього використовуються лазерні принтери). Отримане надруковане зображення укладається на метал і кладеться під прес (прес також виготовлений з металу та покритий шаром поліестеру). Поміщена під прес металева основа з накладеним зображенням нагрівається до певної температури. Після рекомендованого технологією часу, металева табличка із зображенням виймається. Виріб вистигає і може вважатися готовим.

Сублімація на металі дозволяє швидко створювати різні вироби, не використовуючи при цьому дорогого обладнання. Це означає, що продукція, виготовлена ​​за технологією гравертон, обійдеться клієнту набагато дешевше, ніж якби її виготовляли із застосуванням інших технологій.

Фахівці компанії Emblem успішно освоїли технологію гравертон та можуть запропонувати замовникам якісні вироби – офісні таблички, дипломи, накладки, сувеніри – за досить демократичними розцінками. У нас можна замовити виготовлення виробів будь-яким тиражем.

Коментарі

Поки немає коментарів

Замовити дзвінок

Зробити замовлення

Менеджери нашого виробництва готові відповісти на всі питання, що Вас цікавлять, введіть свій номер телефону та ім'я і ми Вам передзвонимо:

Заявка успешно отправлена!
WhatsApp
Telegram
Viber
Задати
питання