Блог

Метод штампування - найкращий спосіб виготовлення шильдів та медалей

18 Августа 2015

Основною спеціалізацією компанії «Емблем» є виготовлення на замовлення своїх клієнтів найрізноманітніших металевих сувенірних виробів такими технологічними методами, як лиття, штампування та травлення. Серед них найбільш поширеним є штампування, про яке й йтиметься.

нагрудный знак изготовленный методом штамповки

Цей метод дозволяє отримувати готові вироби в найкоротші терміни, великими тиражами за невисокою ціною. Він передбачає використання у технологічному процесі штамп-форм. Виготовляються вони таким чином, щоб в результаті була отримана необхідна конфігурація поверхні з необхідною деталізацією. Щодо тих випадків, коли потрібно отримати зернисту структуру поверхні, то застосовується вплив на заготівлю піском (або іншим абразивним матеріалом), що розпорошується під великим тиском. Такий тип обробки називається піскострумом.

Для того щоб виготовляти значки, брелоки або медалі ін., застосовуються ті метали та їх сплави, які легко піддаються обробці та мають високу пластичність. Такими є мідь, цинк та його метали. Матриці, що використовуються при штампуванні, виконуються з міцніших сплавів, ніж матеріали, які підлягають обробці (наприклад, зі сталі різних сортів).

медаль выполненная методом штамповки

Після того, як заготовки відштамповані, вони проходять фінішну обробку: шліфування, гальванізація, фарбування спеціальними емалями тощо. Нерідко для надання об'ємності готовим виробам виробляється їх покриття смоляною лінзою, яка, до всього іншого, дуже добре захищає поверхню від різних несприятливих впливів.

Наша компанія має в своєму розпорядженні технологічне обладнання, що дозволяє випускати штампи абсолютних розмірів і форм з повним урахуванням найдрібніших і філігранних деталей. Точність їх виробництва – ювелірна, до того ж штампи відрізняються довговічністю та стійкістю до будь-яких навантажень, і тому за їх допомогою можна випускати будь-які тиражі шильдів, номерів, монет та жетонів, медалей та значків.

значок изготовленный методом штамповки

Наші спеціалісти не лише виготовляють будь-які тиражі таких сувенірів та нагород, а й, за необхідності, розробляють ескізи, погоджують їх із замовниками. Таким чином, звернувшись до нас, можна бути повністю впевненими в тому, що вироби будуть вироблені в точній відповідності до всіх вимог і побажань, у найкоротші терміни та з бездоганною якістю.

Коментарі

Поки немає коментарів

Замовити дзвінок

Зробити замовлення

Менеджери нашого виробництва готові відповісти на всі питання, що Вас цікавлять, введіть свій номер телефону та ім'я і ми Вам передзвонимо:

Заявка успешно отправлена!
WhatsApp
Telegram
Viber
Задати
питання